Palvelumme

Tältä sivulta löydät tarjoamamme palvelut.
Ajankohtaisen hinnaston löydät ajanvaraus/hinnastosivulta
Facial1

Kasvohoidot

Meiltä löydät räätälöidyt kasvohoidot tarpeidesi mukaan. Käytämme laadukkaita hoitotuotteita, jotka sopivat useimmiten myös tuoksuherkille.

Soin Corporel Sel Himalaya

Vartalohoidot

Kavitaatio- sarjahoidolla voidaan hoitaa kehon ongelma-alueita kivuttomasti. Hemmottelevat vartalohoidot puolestaan jättävät jälkeensä pehmeän ihon ja rentoutuneen mielen.

kuumakivihieronta

Hieronnat

Valikoimastamme löydät ihania hemmotteluhierontoja sinulle, joka kaipaat hetken omaa aikaa ja rauhoittumista. Nämä hoidot ovat myös toivotuimpia lahjoja.

Young Woman Touching Silky Skin On Her Legs

Karvanpoisto

Sokerointi menetelmällä voimme poistaa häiritseviä ihokarvoja kasvoista varpaisiin. Intiimialueille on mahdollista käyttää myös kevyttä pintapuuduketta.

Pink Pedicure Close Up, Isolated On A Gray Background, Top View

Jalat

Valikoimastamme löydät perinteisen jalkahoidon lisäksi hemmottelevia hoitoja, jotka vievät jalkahoidon uudelle tasolla. Saatavilla myös Wilde Pedique -varpaankynsien geelauspalvelu.

Hands With French Manicured Nails And Flowers

Kädet

Perinteisen manikyyrin lisäksi löydät valikoimastamme parafiinihoidon ja SPA- hemmotteluhoidon.

Pink Manicure And Pedicure With A Orchid Flower

Geelilakkaukset

Geelilakkauksella saat kauniin ja kestävän lakkauksen 2-4 viikoksi. Geelilakkaus sopii parhaiten vahvoille luonnonkynsille.

rakennekynnet

Rakennekynnet

Haaveiletko kauniista ja kestävistä kynsistä? Rakennekynnet voivat olla lyhyet tai pitkät, luonnolliset tai näyttävät, niiden huoltoväli on n. 4 vk.