Henkilökunta esittäytyy:

liina

Olen Liina,  ihmisläheinen  glamouria ja hyvää oloa rakastava SKY-kosmetologi. Unelma-ammattiini valmistuin huhtikuussa 2020, mutta älä anna nuoren ikäni ja uuden karhean tutkinto-nimikkeeni hämätä, sillä en ole ihan tavallinen untuvikko. Tiesin jo pienenä, että unelma-ammattini on kosmetologi. Taipaleeni kauneudenhoitoalalla aloitin jo vuonna 2013, kun innokkaana 19 -vuotiaana kynsimuotoilijana päätin kokeilla siipiäni yrittäjänä kotikaupungissani Forssassa. Viitisen vuotta sitten rakkaus johdatti minut Jyväskylään. Jyväskylässä toimin vuokratuoliyrittäjänä ennen omaa kauneushoitolaani, Kauneuskulma Kristallia. Minulla on siis jo rutkasti kokemusta mm. rakennekynsistä, geelauksista ja sokeroinnesta.

mobiililogo
Sky Tunnus Star Skin

Olen Veera, maanläheinen ja asiakaspalveluhenkinen kaunudenhoitoalan moniosaaja. Olen toiminut yrittäjänä jo vuodesta 2016 muun muassa verkkokaupan ja ehostuspalveluiden puolella. Kutsumukseni hoitotyöhön löysin sattumalta ja valmistuin alanvaihtajana kosmetiikkaneuvojaksi ja kosmetologiksi 2019.
Hoitotyössä tärkein arvoni tässä maailmanajassa on kiireettömyys ja asiakkaan oman ajan arvostaminen. Jokainen meistä on ansainnut hemmotteluhetkensä ja minun tehtäväni on tehdä siitä paras mahdollinen jonka vuoksi hieronnat ja pitkät hemmotteluhoidot ovat ammattini suola ja sokeri. Hoitotyön lisäksi työskentelen Jyväskylän kaupunginteatterilla maskeeraja-kampaajana.

Veera