Ajanvaraus

Tältä sivulta löydät Kauneuskulma Kristallin ajanvarauskalenterin.

Varatessasi ajan hyväksyt varausehdot, jotka ovat ilmoitettu alempana tällä sivulla.

Ohjeet ajanvaraukseen

Ajanvaraus tapahtuu Timma –järjestelmän kautta tältä sivulta, voit varata ajan myös ilman käyttäjätunnusta. 

Askelmerkit

  • Valitset haluamasi palvelun
  • Valitsen ajan
  • Lopuksi hyväksyt edellä mainitut osoitetietojen kanssa.
  • Valmistaudu rentoutumaan! 

Voit halutessasi maksaa nettiajanvarauksen kautta tehdyn varauksensa varauksen yhteenveto -sivulta tai varausvahvistuksesta löytyvän maksulinkin kautta.

Maksun voit maksaa Visa ja Mastercard -korteilla. Korttimaksut ovat turvallisia ja maksut varmennetaan aina vahvalla tunnistautumisella.

Ajanvaraukseemme rekisteröityminen tapahtuu viimeisessä kohdassa (Viimeistele) 

Ajanvarauskalenteri on reaaliaikainen, mutta mikäli et löydä mieleistä aikaa, ota yhteyttä niin tarkistamme onko kalenterissa jousto mahdollisuuksia päivästä riippuen.

Voit tehdä muutoksia varaukseesi tai peruuttaa varaamasi ajan omatoimisesti, mikäli olet varannut ajan nettiajanvarauksella, linkin löydät varausvahvistuksesta ilmoittamastasi sähköpostista.

Huomaa että mahdollisuus omatoimiseen peruutukseen/muutokseen sulkeutuu 48 tuntia ennen hoidon alkua.

Soittamalla 0402530060 tai tekstiviestillä.(Someviestit eivät välttämättä tavoita meitä)

Varausehdot

Ajanvaraus on lähtökohtaisesta sitova asiakkaalle.

Huomioithan peruutusehdot.

Peruuttamattomista ajoista tai jos varatun hoidon alkuun on alle 48 tuntia veloitamme 50% varatun hoidon hinnasta.

  • Sairaustapauksissa lääkärintodistuksen esittämällä ajan voi perua/siirtää veloituksetta yhden (1) kerran, tämän jälkeen noudatamme yllämainittua peruutusehtoa.

Näissä tapauksissa peruutukset ainoastaan soittamalla 0402530060 tai tekstiviestillä. (Someviestit eivät välttämättä tavoita meitä)

Muutoksen tuulet puhaltaa!
Heippa!Olin aiemmin ilmoittanut jatkavani alkuvuodesta Palokassa, mutta liiketilan vuokrasopimuksen päättymisen lähestyessä päivä päivältä, alkoi myös mieltäni ja sydäntäni kalvaa omasta liikkeestä luopuminen. En ollutkaan valmis siihen. 😕💔 Tulin siihen tulokseen, että en ole sydämessäni vielä valmis tinkimään omasta tavastani toimia, ideoida ja kehittää. Minulle on tärkeää tehdä töitä suurella sydämellä ja siksi päätin, että en voi tehdä päätöstä jossa en ole mukana koko sydämestäni. ❤Löysin pikkuisen liiketilan keskustasta, osoitteessa Kilpisenkatu 2, jossa palvelen sinua tammikuusta eteenpäin. Myös yrityksen nimi vaihtuu, sillä Kauneuskulma Kristallihan päätti lopettaa. Pahoittelut hämmennyksestä, välillä ei itsekään tiedä mihin elämä kuljettaa. -Suurella sydämellä Liina